Atakent İlkokulu

Telefon : 0(362) 428 02 40
WEB https://atakumatakentilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Yeni Mahalle Şehit Ali Gaffar Okkan Caddesi 3150 Sokak No31 Atakent Atakum /SAMSUN
VİZYON : VİZYONUMUZ Vizyonumuz; eğitim öğretimde yenilikleri ile öncü, başarı ile “bir numara”, ülkemizi dünyada temsil edecek bir kurum olmaktır. Ulusumuz uygarlığa doğru yürürken alnına ilk ışık vuranlarız. Biz Atakentliyiz. Atakent İlkokulunun ürettiği değerler zinciri ile gelecekte öncü, Avrupa Birliği normlarına göre dünya ile yarışan, kültürel etkinliklerde adından söz ettiren, ulusal ve evrensel değerlere sahip nesiller yetiştirmektir. Vizyonumuz; Öğrencilerimizi Türk Milli Eğitiminin genel ve Özel Amaçlarına uygun olarak geleceğe hazırlamaktır • Bölgesel ve ulusal kalkınmaya katkıda bulunan • Eğitim teknolojilerini kullanabilen • Katılımcı, uzalaşmacı, paylaşımcı, çalışma sistemini benimseyen, öğrenen ve sürekli gelişen bir okul olmak istiyoruz. • Öğrencilerin ilgi ve yeteneklerini geliştiren, onları en iyi şekilde toplum hayatına, ileri eğitim hayatına hazırlayan, eğitim teknolojisinde öncü ve lider, sürekli gelişen ve değişen bir okul olmak istiyoruz.
MİSYON : MİSYONUMUZ Biz… bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen, doğru, dürüst, vatanını ve milletini seven, bunun yanında evrensel değerlere bağlı ve bu değerleri içselleştirmelerine yardımcı olmak, bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, kendini gerçekleştirmelerine zemin oluşturmak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tam Gün Eğitim
Servis : Özel Servis var
Ulaşım : Atakum Atakent Tramvay istasyonu Eski Atakent Belediye Binası (Acı Kolleji) yanı.
Yerleşim Yeri : İlçe merkezi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz İle 13 km ilçeye 5 km Uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :